Del në qendër të Gramshit, nuk u beson syve kur sheh se si e drejton bashkia tabelën (VIDEO)

156

Në qytetin e Gramshit është parë një skenë e pazakontë nga qytetarët, ku një makinë e madhe i bie një shtylle-tabele me pjesën e pasme të saj.

Qytetari që ka dërguar videon thotë më ironi që “Merrni shembull nga Gramshi, ja si i drejton bashkia tabelat”.

E keni dëgjuar shprehjen “Disa punë nuk janë për gra”, e me sa duket as kryetarja e bashkisë së Gramshit Luljeta Dollani nuk ia ka haberin se si të drejtojë një shtyllë, por as punëtorët që siç shihet në video qenkan meshkuj.

Reklama

Na vjen keq t’ju themi, por punët e administratës nuk kanë dallime gjinore, thjesht kryetarët e bashkive në vend duan me çdo kusht të duken sikur punojnë dhe ja ku jemi me këtë gafë që do shihni më poshtë.